E-mail: autoshina5@gmail.com       Telefon: 060 655 330

Menu

0

0 MDL

De peste 90 de ani, Departamentul de Cercetări al Companiei Goodyear de Anvelope și Cauciuc a contribuit cu nenumarate înovații în domeniul tehnologiei și chimiei cauciucului. De la fondarea companiei pentru dezvoltarea de substante chimice pentru cauciucuri la începutul anilor 1900, continuand, în anii 1940, cu eforturile sale eroice de a dezvolta substitute sintetice ale cauciucului natural pentru a susține razboiul și pana la actuala să misiune de a furniza instrumentele stiintifice necesare pentru a sustine afacerile globale ale Goodyear o lista neintrerupta de descoperiri împortante și-au avut originea în Departamentul de Cercetari Goodyear.
Oamenii de știința și inginerii Departamentului de Cercetari Goodyear continua lucrul la granita dintre stiinta cauciucului și cea a polimerilor, atîngand de asemenea domenii variate precum informatica, fizica, matematica, mecanica, metalurgia și altele. Toți acești oameni au competente mulți-disciplinare, vin din diferite țări și au metode de abordare multiple. Asociații Departamentului de Cercetari Goodyear folosesc o tehnologie de testare și analiza modernă de varf, cele mai avansate simulari computerizate și cele mai moderne științe pentru a crea nenumarate procedee și materiale unice în beneficiul companiei.

Cauciucurile se comporta exemplar atat pe suprafețe umede, geața, cat și pe cele acoperița cu polei datorita ridurilor create de tehnologia avansat a producatorului. Calitatea drumului și siguranța pasagerilor este prioritatea celor de la GoodYear, prin urmare fiecare anvelopa ofera tot ce-i mai bun.


ATENȚIE!!! Toate Anvelopele se vând DOAR în pereche (ex. 2-4-6-etc.)