E-mail: autoshina5@gmail.com       Telefon: 060 655 330

Menu

0

0 MDL

SHINA5.MD

PE PIAȚA AUTOMOBILELOR PESTE 8 ANI!

SHINA5.MD” este o companie cu mai mult de 8 ani de experiență în domeniul comerțului online de anvelope. În această perioadă am reunit în jurul nostru o echipă de profesioniști reali, specialiști cu înaltă calificare în domeniul vânzărilor de pneuri în Chișinău.

Specialiștii noștri sunt tot timpul gata să dea informații clienților săi, prin discuții orientate spre rezolvarea problemelor specifice alegerii și schimbării anvelopelor.

Mai mult de 5000 modele și mărimi de roți de vară, iarna și all season

Oferim clienților noștri o gamă largă de anvelope de automobile în Chișinău și Moldova de la producători de renume mondial. În prezent comercializăm peste 5000 de articole de roți de vară, iarna și toate sezoanele (all season). Ținând cont de standardele cele mai înalte din domeniul distribuției anvelopelor, brandul “Shina5.md” a ajuns să fie echivalentul profesionalismului și calității.

Anvelope pentru orice tip de transport

“Shina5.md” oferă o gamă completă de anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme, mașini agricole, mașini industriale, vehicule de teren și off-road la ATV-uri etc.
Diversificând continuu sortimentul de anvelope, astăzi suntem gata să livrăm anvelope din toate cele trei segmente de preț: bugetare, clasa economă și premium.
Anvelope Hankook, Michelin, Pirelli, Continental, Lassa, Maxxis, Roadstone, Goform, Nexen, Toyo, Nokian – acestea sunt doar câteva din peste patruzeci de brand-uri care sunt prezente în mod constant în stoc.
O varietate de peste 400 de dimensiuni, cele mai populare dintre care: 185/65 R14, 185/65 R15, 195/65 R15, 205/65 R15, 205/55 R16, 205/60 R16, 215/65 R16, 225/50 R17.

Prețuri accesibile la anvelope

  • Livrarea gratuită a unui complect de pneuri în Chișinău și Moldova!
  • Garanția procurării unor produse de calitate - fără falsuri.
  • Livrare rapidă prin FAN Courier
  • Consultanți cu experiență vă pot recomanda anvelopele și jantele potrivite
  • Suntem fiabili și orientați spre client

AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR?
Consultăm 6 zile pe săptămână.
8 ani de experiență profesională.