E-mail: autoshina5@gmail.com       Telefon: 060 655 330

Menu

0

0 MDL

Anvelopele de la Michelin – BFGoodrich dau completa satisfacție ăoferilor pasionați. Datorita BF Goodrich, obstacolele devin simple de depasit și toate dificultatile parcursului se diminueaza. Aceste cauciucuri corespund perfect tuturor tipurilor de drumuri, îndiferent de condițiile atmosferice. Modelele anvelope BF Goodrich oferă o foarte buna aderența și asigura un control absolut al mașinii atat în condiții de drum cat și de off-road.

     Modelele acestor anvelope de înalta performanta acopera toata gama de utilizare a cauciucurilor, de vara, de iarna și 4×4, pentru a oferi tuturor conducatorilor auto o experiența de neuitat. BF Goodrich a fost și ramăne un pionier în concepția anvelopelor și în consecința produsele sale ofera o stabilitate și o aderența excepționale în toate condițiile de drum. Cu o larga gama de profile și dimensiuni ale cauciucurilor sale, BFGoodrich reprezinta astazi o legenda în industria auto. Ele s-au comportat exceptional montate pe toate dimensiunile de jante și pe orice vehicul.

     La noi preț redus, anvelope iarna BF GOODRICH, anvelope vara BF GOODRICH și anvelope all season BF GOODRICH pentru cele mai cunoscute tipuri de autovehicule.


ATENȚIE!!! Toate Anvelopele se vând DOAR în pereche (ex. 2-4-6-etc.)