E-mail: autoshina5@gmail.com       Telefon: 060 655 330

Menu

0

0 MDL

RETURUL MĂRFII

Politica de retur a comenzilor de anvelope și jante

Returnăm banii în 10 zile, GARANTAT !

Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre sau pur și simplu v-ați răzgândit, în termen de 10 zile de la data livrării, vă returnam banii. S.C. PneuExpert S.R.L. se angajează să vă vireze banii înapoi în cont în termen de 10 zile de la data la care suntem informați de decizia de returnare a produselor.

Returnarea produselor se face până în 14 zile de la recepția comenzii de către client.

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform actelor normative din legea privind “protecția consumatorului”. Astfel, produsele cumpărate de pe site se pot returna în aceeași stare, nouă în care au fost recepționate, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile de la intrare în posesia fizică a produselor de către consumator, acesta din urma urmând să primească înapoi contravaloarea comenzii după returnarea produselor, nu mai târziu de 10 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

Condițiile de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, societatea noastra va crea o solicitare de ridicare a produselor cu o firma de curierat agreata de catre noi (FAN Courier sau NovaPoshta), iar costul de transport se va scadea din suma totala a comenzii.

De regula costul de transport se ridica la suma de 300 LEI.

Nu se accepta returnarea pachetelor complete de anvelope si jante, ele deja fiind montate (cu urme de montare) si uzate. Nemafiind produse noi, garantia de retur nu mai este valabila.
Nu se accepta returnarea anvelopelor si jantelor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie sa fie exact in acelas ambalaj in care au fost preluate, in caz contrar ele nu vor putea fi returnate.

Contravaloarea produselor se va returna doar prin virament in contul bancar al clientului!!!

DOT-UL NU ESTE MOTIV DE RETUR!

Pentru returnarea anvelopelor primite va rugam sa completati formularul de mai jos.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Atenție! Prin schimb și retur nu acceptăm anvelopele după instalare, utilizate, precum și care au devenit inutilizabile din vina Cumpărătorului. (Pentru detalii accesați Garanție)    Am citit termenii si sunt de acord∗

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale in scopul finalizarii cererii de retur∗