E-mail: autoshina5@gmail.com       Telefon: 069-312040   022-988000

Menu

ÎNTOARCEREA MĂRFII

REGULILE DE RETURNARE A ANVELOPEI

  1. Cumpărătorul are dreptul de a refuza să cumpere după transferul marfi – în termen de 14 zile (dacă bunurile specificate nu au fost utilizate).
  2. Schimbul și returnarea pneurilor și a discurilor are loc la locul cumpărării cu livrare, mărfurile sunt returnate la punctul de emitere a comenzilor (verificați cu operatorul)
  3. În cazul returnării sau schimbului de cauciucuri, cumpărătorul trebuie să aibă o factura fiscală (pentru persoanele juridice) sau orice alt document care să confirme faptul achitari anvelope.
  4. Marfa trebuie să-și păstreze condiția comercială, ambalajul original și proprietățile consumatorului.
  5. Toate cazurile de garanție sunt considerate pe baza “Legii privind protecția consumatorilor”. Recunoașterea defectelor produsului se face pe baza unei decizii a expertiza legală. Bunurile pentru examinare independentă furnizează cumpărătorul. Toate costurile asociate cu examinarea independentă vor fi suportate de Cumpărător.

Atenție! Prin schimb și retur nu acceptăm anvelopele după instalare, utilizate, precum și care au devenit inutilizabile din vina Cumpărătorului. (Pentru detalii accesați Garanție)