E-mail: autoshina5@gmail.com       Telefon: 060 655 330

Menu

0

0 MDL

De multe ori auzim întrebările: anvelopele sunt reşapate? Ce producător este acesta? În ce an au fost produse? Întrebările puse de voi sunt corecte, la aceste 3 criterii trebuie să fiţi atenţi când achiziţionaţi anvelope. În ceea ce priveşte mărcile, se creează confuzii tocmai pentru că există foarte multe pe piaţă.

Cu toate acestea există foarte multe mărci de care probabil nu aţi auzit, dar care au preţuri adaptate pentru diferite tipuri de consumatori: mărci medii şi mărci de buget redus pentru cei care vor sa economisească.

Am creat o hartă specială pentru voi în aşa fel încât să fie cât mai clar cine produce aceste mărci. Chiar daca se numesc diferit ele sunt submărci ale celor mai puternice branduri de anvelope precum: Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear si Dunlop.

Anvelope premium

Printre cele mai cunoscute mărci de anvelope premium se numără Goodyear, Continental, Michelin, Pirelli sau Bridgestone. Reprezintă o adevărată investiție, mai ales dacă trebuie să ții cont și de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Trebuie să știi însă, că, în prețul unor anvelope premium intră și sumele imense investite în tehnologiile necesare producerii lor, precum și în testele de siguranță care sunt necesare pentru ca aceste anvelope să fie sigure și durabile.

În majoritatea testelor efectuate de publicațiile dedicate domeniului auto, anvelopele premium își depășesc adesea rivalele mai ieftine, deoarece au o durabilitate mai mare și oferă o eficiență mai bună a consumului pe distanțe mari de rulare. Dacă obișnuiești să parcurgi anual mii de kilometri cu mașina și conduci la viteze mari, pe autostradă, atunci anvelopele premium merită investiția.

Anvelope la prețuri medii

Aflate undeva între anvelopele premium și anvelopele ieftine ca performanțe și costuri, există o mulțime de mărci de anvelope care sunt fabricate chiar de către branduri de renume, însă sub o altă denumire. Aceste anvelope reprezintă adesea un compromis bun pentru șoferii care își utilizează mașinile în condiții obișnuite. Anvelopele fabricate de producători renumiți în domeniu beneficiază de aceleași tehnologii și oferă performanțe foarte bune, însă prețul lor este mai mic. Un astfel de exemplu îl reprezintă anvelopele Hankook, Nexen, Gislaved, Barum, Matador, Viking, Debica.

 

Anvelope de buget – ieftine

Principala preocupare a șoferilor care aleg cauciucuri ieftine pentru mașinile lor este dacă primesc produse de calitate sau dacă merită să cumperi astfel de anvelope pe termen lung. Anvelopele ieftine ți se potrivesc dacă nu obișnuiești să conduci cu viteză mare, pentru drumurile de oraș sau pentru mașinile care nu rulează pe distanțe mari. De exemplu, poți apela la cauciucuri ieftine dacă ai o a doua mașină pe care o folosești mai ales pentru distanțe scurte, prin oraș, sau dacă îți folosești mașina în principal pentru drumul zilnic spre locul de muncă, pentru mers la cumpărături etc.

În esență, anvelopele ieftine oferă performanțe foarte bune, cât timp nu te aventurezi să faci turul Europei cu ele. De asemenea, există destule mărci de anvelope ieftine, care oferă performanțe surprinzător de bune, la un preț foarte mic aici pe saitu nostru.

Având în vedere că orice producător de anvelope este obligat să ofere informații detaliate despre performanțele mașinii pe eticheta europeană, poți alege mai ușor anvelopele care să se potrivească mașinii tale sau stilului de condus.

Va aşteptăm cu încredere atât pe magazinul nostru online (dispunem de mult mai multe modele şi dimensiuni de anvelope decât cele disponbilie pe magazin, pentru oferte suplimentare ne puteţi contacta telefonic la 022-988000) cât şi la noi în service unde puteţi faceți montare și balansarea anvelope în Chișinău. Consultanţii noştri vă vor prezenta cea mai bună ofertă dinsponibilă.


PROMOȚIA! Comandă un set de anvelope pentru automobilul tău și primește cadou servicii de montare! Detalii aici….


Sursa: vrom.ro, e-pneu.ro