E-mail: autoshina5@gmail.com       Telefon: 060 655 330

Menu

0

0 MDL

Această brand de la Continental rezuma foarte bine politica înteligentă a producatorului Ceh și Germana de anvelope Barum, principiu ce a stat la baza fabricarii anvelopelor de-a lungul celor 60 de ani de existența a intreprinderii. Evoluția acestui fabricant este atipica pe piața cauciucurilor. Compania, foarte respectată în Europa pentru modelele sale all season, sigure și fiabile, imbina de la începutul existentei sale, in 1945, trei know-how-uri diferite; astfel Barum controlează întegral sectoarele împortante fiind singurul implicat în conceperea, transportul și distribuția anvelopelor sale. Înginerii sunt conștienți de faptul ca o anvelopa nu trebuie să satisfaca doar din punct de vedere tehnic, cum ar fi manevrabilitatea și rezistența, ci sa asigure și un confort maxim conducatorilor auto.

Anvelopa Barum este o dovadă buna care confirma ca acest fabricant de anvelope iși respecta angajamentele.Modelele ofera un tren de rulare potrivit, indiferent de condițiile meteo. Se pot monta pe toate autoturismele și dimensiunile de jante, capacitatile fiind similare

Nou model cauciucuri Barum ofera o siguranța sporita, stabilitate la viraje și o mai buna franare la temperaturi ridicate. Acest lucru este posibil datorita diferitilor compusilor chimici care îi permit anvelopei de vara și iarna să aiba o performanța mult mai mare fața de celelalte doua tipuri de anvelope.


ATENȚIE!!! Toate Anvelopele se vând DOAR în pereche (ex. 2-4-6-etc.)